פלפל אדום צונן ומרק Habanero
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום צונן מרק Habanero. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 237 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם 6 צ'ילי habanero, פלפלים, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. מתכונים דומים: פלפל אדום צונן ומרק Habanero, יורה פלפל אדום צונן, ו מרק פלפל אדום צונן קלוי.
הוראות
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה (או על מחבת broiler about2 אינץ ' מ broiler), מסתובב עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות.
מעבירים לקערה ומכסים בניילון נצמד.
בואו לעמוד 20 דקות. לקלף, ואז חצי לאורכו, השלכת גבעולים וזרעים.
חותכים x רדוד בתחתית של כל עגבניה, ולאחר מכן blanch עגבניות במים רותחים 20 שניות ולהעביר לאמבט קרח. לקלף קוצצים גס, הזמנת מיצים.
מבשלים בצל, שום, צ ' ילי, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ב 2 כפות שמן בסיר 3-4 רבעים מעל חום בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד ריכוך וזהב חיוור, על 8 דקות.
מוסיפים עגבניות עם מיצים, פלפלים, מרק, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, מכוסה, עד פלפלים רכים, על 5 דקות.
מרק פירה ב 2 או 3 קבוצות בבלנדר (השתמש בזהירות בעת מיזוג נוזלים חמים), טפטוף שנותר 1/4 כוס שמן לתוך אצווה ראשונה עם מנוע פועל. מרק צ ' יל מהיר בקערת מתכת להגדיר באמבט קרח, ערבוב לעתים קרובות, 10 עד 15 דקות. מתבלים במלח.
מרק יכול להתבצע 3 ימים קדימה ומקורר.
ראה ניתוח מלא של נתוני תזונה של מתכון זה "