פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות
צריך מרק צמחוני? פלפל אדום קלוי ומרק עגבניות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 126 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 222 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פפריקה, קמח, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 59%. נסו עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, מטבל פלפל אדום קלוי קל, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים צלויים: לשפשף שמן על פלפלים ולשים אותם תחת broiler עד מושחר, לפנות כדי לקבל את כל הצדדים. שים בשקית נייר וחותם.
תן לנוח במשך 15 דקות, ואז לקלף יבוא מיד וליבה וזרעים ייפלו. קוצצים פלפלים. שמור אחד פלפל קצוץ; להפריש.
מחממים שמן זית על חום מתון.
מוסיפים בצל ושום ומבשלים עד רך אבל לא חום, על 5 דקות. מערבבים עגבניות, פלפלים (למעט שמורות), טימין, פפריקה וסוכר. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שכל מיצי העגבניות התאדו, כ -25 דקות.
מערבבים במניות עוף, מלח ופלפל, פלפל קאיין, ורוטב חם (אם משתמשים). מביאים לחום רותח, נמוך יותר, ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 25 דקות או עד ירקות רכים.
מניחים מוצקים במעבד מזון או בבלנדר, ומעבדים עד חלקה למדי.
ממיסים חמאה ומערבבים בקמח, מבשלים 1 דקה. ערבוב לאט, להוסיף את תערובת מרק/ירקות.
מוסיפים פלפל קצוץ שמורות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים 10 דקות.
מצקת לתוך קערות ולהוסיף 1 כף של שמנת חמוצה לכל קערה. עבור מרק קל יותר, זה גם טעים ללא שמנת חמוצה.