פלפל אדום קלוי וצדפות ממולאות עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פלפל אדום קלוי וצדפים ממולאים עגבניות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 465 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פלפלים קלויים, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכונים דומים: עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, קליפות ממולאות ריקוטה ברוטב עגבניות קלוי, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 2 ליטר צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
בסיר 2 ליטר, עגבניות חמות ותירס מעל חום בינוני לרתיחה; לבשל 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל. כף אחת-רבע מתערובת עגבניות-תירס לתוך צלחת אפייה; להתפשט כדי לכסות את התחתונה.
בקערה בינונית, מערבבים ביצה, גבינת ריקוטה, פלפלים קלויים ו 1/4 כוס הגבינה.
ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כ 2 כפות תערובת ריקוטה; מניחים בתבנית אפייה.
יוצקים שאריות תערובת עגבניות-תירס על פגזים. צלחת כיסוי בנייר כסף.
אופים 30 דקות. לחשוף תבנית אפייה; מפזרים הנותרים 1/4 כוס גבינה.
אופים חשפו 5 עד 10 דקות יותר או עד מבעבע וגבינה נמס.