קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות16
ציון בריאות25
מגזין

לזניה מקסיקנית עם קקטוס

לזניה מקסיקנית עם קקטוס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לזניה מקסיקנית עם קקטוס. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 53 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 953 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו רוטב אנצ'ילדה, שעועית מטוגנת, נפליטוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. מתכונים דומים: לזניה מקסיקנית, לזניה מקסיקנית, ו לזניה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס מחבת קלייה חד פעמית אלומיניום גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקר טחון חום במחבת גדולה מעל חום בינוני, לשבור את הבשר מתפורר כפי שהוא חומים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מסננים שומן עודף ומערבבים בתיבול טאקו וחצי רוטב אנצ ' ילדה. שמור נשאר רוטב אנצ ' ילדה לשימוש מאוחר יותר. מביאים תערובת בשר לרתיחה, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות. תניח את הבשר בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
שכבה אחת של טורטיות לתוך החלק התחתון של מחבת קלייה אלומיניום מוכן להפיץ שעועית מטוגנת באופן שווה בשכבה מעל טורטיות. סדר 1 חבילה יותר של טורטיות חצוי על השעועית, העליון עם פרוסות של פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
Queso FrescoQueso Fresco
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
מורחים 1 חבילה של תערובת גבינה מקסיקנית מופחתת שומן על פרוסות פרסקו queso.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מקסיקניתגבינה מקסיקנית
Queso FrescoQueso Fresco
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
הנח חצי nopalitos פרוס בתבנית קריס קרוס על הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
שכבת nopalito העליון עם חבילה 1 יותר של טורטיות להפיץ תערובת בשר על טורטיות; העליון עם החבילה שנותרה של טורטיות. סיום תבשיל עם רוטב אנצ ' ילדה הנותרים הנותרים הנותרים 1 חבילת גבינה תערובת. למעלה הגבינה עם פרוסות nopalito שנותרו מסודרים דפוס שתי וערב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי הגבינה נמס ומתחיל להשחים, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים בריבועים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו