פלפל אדום קלוי, פטה, אורגנו ופריטטה זית שחור
פלפל אדום קלוי, פטה, אורגנו, זית שחור פריטטן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 116 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם פלפלים קלויים, שמן זית, עלי אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט פטה, זית שחור ואורגנו (המכונה גם סלט פיצה), פלפל אדום קלוי ופטה פריטטה, ו מיני פריטטה אפויה עם פטה, תרד, פלפל אדום קלוי ושמיר.
הוראות
מחממים 1 כף שמן זית במחבת אטומה לתנור על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים בצל ומבשלים 3 דקות או עד שהבצל הופך לשקוף.
בינתיים מקציפים יחד את הביצים, החלבונים, המלח והפלפל.
יוצקים מעל את תערובת הבצל ומבשלים רק עד שהביצים מתחילות להתייצב.
מפזרים פלפלים אדומים קלויים, פטה, אורגנו וזיתים באופן שווה על פני השטח.
מניחים מתחת לצלייה 3 דקות או עד שהתערובת עולה מעט, הופכת מבעבעת ומוגדרת.
מעבירים לצלחת הגשה, חותכים ל -6 טריזים בצורת פאי ומגישים.