פלפל ג'ק וחזרת תפוחי אדמה אפויים כפולים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפל ג'ק חזרת תפוחי אדמה אפויים פעמיים. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זה מתכון ללא גלוטן משמש 8 . גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה ראסט, אבוקדו, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו פלפל ג'ק ופיצה פיתה כפולה זית, פלפל ג'ק פירה, ו מדורה (או תנור) פלפל ג'ק ותפוחי אדמה בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. לשפשף תפוחי אדמה היטב כדי להסיר את כל הלכלוך. פירס עם מזלג, לשפשף עם מלח כשר ואופים על מחבת סדין במשך 1 שעה.
בינתיים, במחבת בינונית מעל חום בינוני לבשל בייקון עד פריך, להסיר, לנקז על מגבות נייר וקוצצים.
הסר את כל אבל 2 כפות שומן חזיר מהמחבת וחום על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וקמח במשך 2 דקות. מערבבים את jalapenos ו לטגן במשך 2 דקות יותר.
להוסיף את השום קל לטגן במשך 1 יותר דקה. להפריש להתקרר לטמפרטורת החדר.
הסר תפוחי אדמה מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורה מעשית. חותכים תפוחי אדמה לשניים, לאורך ולהסיר את הבשר של תפוחי אדמה עם כף לקערה.
מערבבים בחמאה, מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם. שמור 8 של חצאי העור, להשליך את השני
בעדינות לקפל את הבצל, חלפיניו ותערובת שום לתוך תפוחי האדמה.
מערבבים את חזרת, שמנת חמוצה, חצי גבינת ג ' ק פלפל והבייקון; מוסיפים לתערובת תפוחי אדמה. בעדינות לקפל את האבוקדו.
ממלאים את תפוחי האדמה בתערובת, למעלה עם שאר הגבינה ומניחים בחזרה בתנור על תבנית אפייה במשך 20 דקות ב 350 מעלות F.