פלפל פופאדום
פלפל פופדומים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 138 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו asafoetida, סודה לשתיה, פלפל טחון גס, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 26 שעות. נסו Prawn חריף poppadoms, פלפל אדום קלוי פסטו פרמזן ממולא ארטישוק עם פלפל אדום 5 דקות Hollandaise, ו ניפצו אבוקדו, פלפל קלוי ופלפל קסדיות ג'ק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב משלבים קמח גרם שחור, זרעי כמון, סודה לשתייה, אספואטידה, פלפל שחור וקמצוץ גדול של מלח כשר.
מוסיפים חצי מים ועובדים לתערובת עם הידיים. בהדרגה להוסיף יותר מים עד הבצק פשוט מחזיק יחד. בהדרגה להוסיף את השמן ללוש לתוך בצק נוקשה מאוד. לכסות ולהניח בצד לפחות שעתיים.
הסר מהקערה ללוש עם ידיים משומן עד שהוא גמיש מאוד, על 5 דקות. באמצעות כף למדוד, לחלק 12 ל 15 כדורים קטנים.
לגלגל כל כדור לתוך סיבובים דקים מאוד עם מערוך על משטח משומן קלות. הסיבובים צריכים להיות דקים באופן שווה בערך 6 אינץ ' בקוטר.
רווח מעגלי הבצק על גליונות אפייה מעוטרים ויבש באור שמש ישיר עד יבש לחלוטין, 24 עד 48 שעות. לחלופין, יבש בתנור בחום הנמוך ביותר האפשרי במשך 4 עד 6 שעות, או במייבש. אחסן את הפפדות היבשות במיכל אטום למשך עד 6 חודשים. כדי לשרת, לחמם ישירות על אש פתוחה או גריל גז עד קלוי קלות. לחלופין, מחממים מטגן גבוה ולהטגן עד קלוי קלות.