קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

פלפל פוקצ'ה סדוק עם שמן כמהין

פלפל פוקצ'ה סדוק עם שמן כמהין
המתכון פלפל Focaccia עם שמן כמהין מוכן בערך בעוד 45 דקות. וזה בהחלט עצום טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח ים גס, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פוקצ'ה עם אספרגוס, פרושוטו, ושמן כמהין, בקלה פלפל סדוק צלוי, ו לחם פלפל סדוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים 2 כוסות מים פושרים ושמרים בקערה גדולה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים ב 3 כפות שמן זית, שמן כמהין, פלפל סדוק, ו 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
שמן כמהיןשמן כמהין
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
3
מוסיפים 1 קמח כוס. באמצעות כף עץ, מערבבים במרץ עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1
תנו לבצק לעלות באזור חם ללא טיוטה עד שהוא הוכפל בנפח, כ -45 דקות (לא להקיש את הבצק).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
2
שמן קל 15x10x1-inch תבנית אפייה. להחליק את הבצק על תבנית אפייה מוכנה (הבצק יהיה רך יהיה להחליק בקלות על הסדין; לא אגרוף למטה בצק או ללוש בצק). בעדינות למשוך ולמתוח בצק כך הבצק כמעט מכסה תבנית אפייה. לחץ על קצות האצבעות בכל רחבי הבצק כדי ליצור חריצים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מברשת העליון של פוקצ ' ה עם הנותרים 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
פוקצ ' הפוקצ ' ה
4
מפזרים קורנית, רוזמרין ומלח גס. כיסוי רופף עם ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
5
בואו לעלות באזור חם ללא טיוטה עד נפוח, כ -30 דקות לבצק בקירור וכ -15 דקות לבצק בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
בינתיים, מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
אופים פוקצ ' ה עד חום זהוב עמוק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להעביר rack וקריר.
9
* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות מזון מיוחדות וכמה סופרמרקטים.