פלפל צהוב ג'ינג'י וברוקולי
ניתן להכין את המתכון של פלפל צהוב ג'ינג'י וברוקולי תוך כ-15 דקות. מנה אחת מכילה 90 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-6 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וראשוני מגיש 4 ומחירו 41 סנט למנה. אם יש לך פרחי ברוקולי, מים, שורש ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פלפל צהוב ג'ינג'י וברוקולי, ברוקולי עם פלפל צהוב וסטייק פלפל ג'ינג'י.
הוראות
בקערה המתאימה למיקרוגל מערבבים את הברוקולי והמים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 3 דקות. בינתיים, במחבת גדולה, מקפיצים פלפל צהוב בחמאה במשך 3-4 דקות או עד לריכוך.
מערבבים ברוקולי; מכניסים למיקרוגל עוד דקה אחת או עד לריכוך.
מוסיפים את הג'ינג'ר, קליפת התפוז, המלח והפלפל לפלפל הצהוב.
מסננים ברוקולי; מוסיפים לתערובת הפלפלים וזורקים לציפוי.