קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פלפל קלוי אל פרסקו ונקניקיית עוף אסיאגו פריטטה

פלפל קלוי אל פרסקו ונקניקיית עוף אסיאגו פריטטה
פלפל קלוי אל פרסקו ונקניקיית עוף אסיאגו פריטטה יכולים להיות רק ללא גלוטן וקטוגני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 154 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו לא כל כך אדירה. פלפל קלוי ונקניקיית עוף אסיאגו ברוסקטה עגבניות טריות, פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי פריטטה בציפוי מרינרן ומוצרלה, ו פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי פריטטה בציפוי מרינרן ומוצרלה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הנקניקייה ומשחימים מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4
מוסיפים את הפלפלים האדומים קלויים ושום, ומבשלים 1 דקה. הפחיתו את החום.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
5
בקערה ערבוב, לטאטא ביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל, גבינה וטבסקו. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב טבסקורוטב טבסקו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
7
יוצקים תערובת ביצים על נקניק ופלפלים. מבשלים על אש נמוכה 7-8 דקות עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון מעט נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים עד שהביצים מתייצבות וזהובות, בערך 6-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
בסיום, הסר והחלק בזהירות את הפריטטה על מגש הגשה. פורסים ומגישים.

יין מומלץ: יין מבעבע

פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.