קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות16
ציון בריאות7
מגזין

פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה

פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה
פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, פלפל צלוי al פרסקו® & נקניק עוף asiago, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה, שרימפס בגריל על ברוסקטה עם עגבניות טריות, פלפל צהוב &, ו עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה.

הוראות

1
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את העגבניות חתוכות לקוביות, שום טחון, עשבי תיבול קצוצים, מיץ לימון, חומץ בלסמי, 2 ק " ג של שמן זית, ובצל אדום קצוץ. מתבלים במלח, סוכר ופלפל שחור.*
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מברישים את פרוסות הלחם הצרפתי בקלילות עם 3 ק "ג הנותרים של שמן זית וטוסט קל מתחת לבריילר (כ - 5-6" מיחידת הברוילר). טוסט יכול לשרוף במהירות, אז לפקוח עין על תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
בינתיים, לרסס מחבת עם ספריי בישול גריל פלפל קלוי אל פרסקו & נקניקיות עוף Asiago מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה. חותכים כל קישור באלכסון ל 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוףנקניק עוף
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
למעלה כל נקודת טוסט עם פרוסת נקניק העוף, ואחריו כפית של ברוסקטה, ומקשטים עם אורגנו טרי וגילוח קטן של גבינת אסיאגו.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוףנקניק עוף
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
אורגנו טריאורגנו טרי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
מגישים באופן מיידי.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו