פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך סוכר, פלפל צלוי al פרסקו® & נקניק עוף asiago, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: פלפל קלוי ועוף אסיאגו נקניק עגבניות טריות ברוסקטה, שרימפס בגריל על ברוסקטה עם עגבניות טריות, פלפל צהוב &, ו עגבניות צלויות ומוצרלה ברוסקטה טרייה.
הוראות
1
בקערת ערבוב קטנה, לשלב את העגבניות חתוכות לקוביות, שום טחון, עשבי תיבול קצוצים, מיץ לימון, חומץ בלסמי, 2 ק " ג של שמן זית, ובצל אדום קצוץ. מתבלים במלח, סוכר ופלפל שחור.*
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
רוטב פלפל לימון
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעית
2
מברישים את פרוסות הלחם הצרפתי בקלילות עם 3 ק "ג הנותרים של שמן זית וטוסט קל מתחת לבריילר (כ - 5-6" מיחידת הברוילר). טוסט יכול לשרוף במהירות, אז לפקוח עין על תהליך זה.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
3
בינתיים, לרסס מחבת עם ספריי בישול גריל פלפל קלוי אל פרסקו & נקניקיות עוף Asiago מעל חום גבוה בינוני עד להשחמה יפה. חותכים כל קישור באלכסון ל 8 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק עוף
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת אסיאגו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
פתיתי ירקות
4
למעלה כל נקודת טוסט עם פרוסת נקניק העוף, ואחריו כפית של ברוסקטה, ומקשטים עם אורגנו טרי וגילוח קטן של גבינת אסיאגו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.