פלפל קלוי, מוצרלה ואנשובי Involtini
גשו לסופר וקנו שן שום, שמן זית, צלפים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו פלפל אדום קלוי Involtini, גבינת עיזים קלויה אדומה וצהובה Involtini, ו פיקניק קרוסטיני עם פלפל קלוי, בצל ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
על תבנית אפייה, לשפשף קלות את פלפלים עם שמן צמחי. צלוי במשך כ 20 דקות, הפיכת הפלפלים באמצע, עד מושחר כתמים.
להעביר את הפלפלים לקערה, לכסות עם פלסטיק ולתת מגניב. מקלפים את הפלפלים וחותכים אותם לאורך לשלישים; משליכים את הגבעולים, הליבות והזרעים.
בקערה קטנה, לשלב את הפטרוזיליה עם צלפים, שמן זית ושום ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
מורחים את הפלפלים על משטח עבודה.
להניח את מקלות מוצרלה על הקצוות הקצרים העליון עם אנשובי. כפית את תערובת הפטרוזיליה על גבי להתגלגל לתוך צילינדרים הדוקים. חתוך את הקצוות וחתוך את הלחמניות לחצי. שיפוד עם קיסמים ומגישים.
הפוך קדימה: לחמניות ניתן לשמור בטמפרטורת החדר עד 4 שעות או בקירור עד 8 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.