קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פלפל קלוי פסטו-פיצה עגבניות

פלפל קלוי פסטו-פיצה עגבניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפל קלוי פסטו עגבניות Pizzan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עגבניות שזיף, פיצה קרום, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו פריטטה עם שעועית, פלפל קלוי, עגבניות ופסטו, עגבניות מיובשות ופיצת פסטו עם סלמי + פלפלים אדומים קלויים, ו פלפל אדום קלוי-פיצה עגבניות עם גבינת עיזים, בזיליקום ושמן צ'ילי אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
זרוק שום דרך מצנח מזון עם מעבד מזון על; תהליך עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים בזיליקום ואת 6 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך פלפלים), ומעבדים עד חלקה, גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים תערובת פלפל על קרום פיצה, משאירים גבול 1/2 אינץ'; מפזרים מוצרלה. מסדרים את פרוסות העגבניות בשכבה אחת על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות עגבניותפרוסות עגבניות
קרום פיצה מוכןקרום פיצה מוכן
מוצרלהמוצרלה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
מורחיםמורחים
6
אופים ב 450 במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מפזרים פיצה עם אורגנו.
מרכיבים שתצטרך
אורגנואורגנו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Piccini קיאנטי Classico. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו