פלפל שחור סדוק-שרימפס אלפרדו
פלפל שחור סדוק-שרימפס אלפרדו עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 99 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו ספגטי, עגבניות ענבים, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. נסו Asiago & ביסקוויטים פלפל שחור סדוק, סרטן סדוק עם עשב לימון, פלפל שחור ובזיליקום, ו Seitan, ירקות, פלפל שחור סדוק en Papillote (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
בינתיים, להביא חלב רק כדי להתבשל במחבת nonstick גדולה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים גבינת שמנת, פרמזן ופלפל; מבשלים ומערבבים 3 עד 5 דקות. או עד גבינת שמנת הוא נמס לחלוטין ורוטב מעורבב היטב.
מוסיפים שרימפס ועגבניות; מבשלים ומערבבים 2 דקות. או עד מחומם דרך.
מוסיפים לרוטב גבינת שמנת; מערבבים קלות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto