פלפלים אדומים ממולאים
פלפלים אדומים ממולאים נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 269 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 45 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו שיני שום, מים, גבינה וסלסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פלפלים ממולאים: Aji, ו פלפלים ממולאים בדרך שלי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
התחל על ידי חיתוך הפלפלים בחצי לאורכו, עוזב את הגבעולים ללא פגע, וחציתם גם.
הסר את הזרעים והצלעות בתוך הפלפלים.
באמצעות מחבת חמה, לטגן את הבשר הטחון, בשר חזיר, בצל, שום, 1 כפית של גרגרי בוליון, ותיבול הבית יחד.
מוסיף את האורז, גבינה, שמנת חמוצה, עגבניות, צמרות בצל ירוק, ורוטב סויה.
מערבבים היטב ומכניסים את התערובת לפלפלים. בקערה קטנה, מערבבים את המים החמים ואת הגרגרים בויון הנותרים.
יוצקים את התערובת לתוך תבשיל רדוד גדול מספיק כדי להחזיק את כל הפלפלים.
מניחים את הפלפלים הממולאים בצלחת, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 25 עד 35 דקות.
הסר את רדיד והכפית את המיץ מתחתית התבשיל על החלק העליון של הפלפלים.
אופים במשך 10 עד 15 דקות נוספות.
מערבבים מרכיבים יחד ולאחסן במיכל אטום עד 6 חודשים.