קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הצד שלך צלחת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל בקוביות בינוניות, קיסמים, קישואים בקוביות קטנות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. נסו פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מעל חום גבוה.בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -5 דקות.הגדל את החום לגובה בינוני, הוסף את הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכמה כתמים עדיין פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לנקז במסננת בסדר רשת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לנער את כל עודף מים ולתת את הקוסקוס לנקז את המסננת בכיור בזמן שאתה מכין את הפלפלים, לפחות 10 דקות.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע פלפל (כמו בעת גילוף ג'ק-o' -פנס), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מברישים את החלק הפנימי של הפלפלים עם שמן ומתבלים את הקרביים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
דַק-דַק-
8
להעביר את הקוסקוס מנוקז לקערה גדולה; להוסיף את תערובת בצל-קישואים שמורות, גבינות, בזיליקום; ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.באופן שווה לחלק את המילוי בין הפלפלים. החלף את הכובעים ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 3 קיסמים דרך כל כובע ומחוץ לצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל. להפריש עד מוכן גריל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
10
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
11
מניחים את הפלפלים ממולאים על צדי שלהם ולסגור את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב בערך כל 7 דקות כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות זמן הצלייה הכולל.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
הסר את הפלפלים על מגש הגשה, תן מגניב במשך 5 דקות, ולהסיר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה