קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים

פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הצד שלך צלחת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל בקוביות בינוניות, קיסמים, קישואים בקוביות קטנות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. נסו פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מעל חום גבוה.בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -5 דקות.הגדל את החום לגובה בינוני, הוסף את הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכמה כתמים עדיין פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
לנקז במסננת בסדר רשת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לנער את כל עודף מים ולתת את הקוסקוס לנקז את המסננת בכיור בזמן שאתה מכין את הפלפלים, לפחות 10 דקות.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע פלפל (כמו בעת גילוף ג'ק-o' -פנס), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
7
מברישים את החלק הפנימי של הפלפלים עם שמן ומתבלים את הקרביים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
להעביר את הקוסקוס מנוקז לקערה גדולה; להוסיף את תערובת בצל-קישואים שמורות, גבינות, בזיליקום; ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.באופן שווה לחלק את המילוי בין הפלפלים. החלף את הכובעים ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 3 קיסמים דרך כל כובע ומחוץ לצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל. להפריש עד מוכן גריל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
10
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מניחים את הפלפלים ממולאים על צדי שלהם ולסגור את הגריל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב בערך כל 7 דקות כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות זמן הצלייה הכולל.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
הסר את הפלפלים על מגש הגשה, תן מגניב במשך 5 דקות, ולהסיר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה