פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים
פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הצד שלך צלחת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 368 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל בקוביות בינוניות, קיסמים, קישואים בקוביות קטנות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. האוכל הביא לך אותו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. נסו פלפלים אדומים ממולאים צמחוניים, צמחוני בגריל מקסיקני ממולאים פלפלים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים ברוטב עגבניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר בינוני של מים מלוחים בנדיבות לרתיחה מעל חום גבוה.בינתיים, מחממים את השמן הנמדד בסיר גדול מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל והשום, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתחילים להתרכך, כ -5 דקות.הגדל את החום לגובה בינוני, הוסף את הקישואים, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה בכמה כתמים עדיין פריך במכרז, על 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים לשלב, ומבשלים עד שהטעם הגולמי מבושל, על 1 דקה.
הסר את המחבת מהחום והנח בצד.כאשר המים רותחים, מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, על 5 עד 6 דקות.
לנקז במסננת בסדר רשת ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. לנער את כל עודף מים ולתת את הקוסקוס לנקז את המסננת בכיור בזמן שאתה מכין את הפלפלים, לפחות 10 דקות.השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך עיגול רחב סביב כל גזע פלפל (כמו בעת גילוף ג'ק-o' -פנס), כך שאתה בסופו של דבר עם כובע שניתן להחליף ברגע שאתה ממולא את הפלפלים; להיזהר לא לנקב או לקרוע את הפלפלים.
הסר וזרוק כל זרעים וקרומים מן הכובע ומתוך הפנים.
מברישים את החלק הפנימי של הפלפלים עם שמן ומתבלים את הקרביים בנדיבות עם מלח ופלפל.
להעביר את הקוסקוס מנוקז לקערה גדולה; להוסיף את תערובת בצל-קישואים שמורות, גבינות, בזיליקום; ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.באופן שווה לחלק את המילוי בין הפלפלים. החלף את הכובעים ולחץ על כל כובע לתוך המילוי. פירס 3 קיסמים דרך כל כובע ומחוץ לצדדים של הפלפל כדי לאבטח את הכובעים בזמן על הגריל. להפריש עד מוכן גריל. (אם אתה מלית את הפלפלים יותר מ 30 דקות לפני צלייה, לכסות ולקרר אותם עד 4 שעות.
תן לפלפלים לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני הצלייה, כך שהם מבשלים מהר יותר ובאופן שווה יותר.)
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
מניחים את הפלפלים ממולאים על צדי שלהם ולסגור את הגריל.
מגלגלים כל פלפל רבע סיבוב בערך כל 7 דקות כדי לבשל את כל ארבעת הצדדים. הפלפלים גמורים ברגע שהמילוי חם, העורות חרוכים היטב, והבשר רך למגע, כ -30 דקות זמן הצלייה הכולל.
הסר את הפלפלים על מגש הגשה, תן מגניב במשך 5 דקות, ולהסיר את הקיסמים. אם מגישים כמנה צדדית, פורסים את הפלפלים לחצי אנכית.