קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות39
מגזין

פלפלים אדומים קלויים במרינדה

פלפלים אדומים קלויים במרינדה
פלפלים קלויים ברוטב קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפלים נקיים, מיץ לימון בבקבוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פלפלים אדומים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה Lecho, ו פלפלים אדומים קלויים.

הוראות

1
הכן אמבט מים וצנצנות אם שימורים: אם אתה שימורים לאחסון מדף (ולא רק מצמרר במקרר), למקם מדף מהביל בתחתית סיר גדול (12-qt), להוסיף את צנצנות מייסון ריקות כי אתה תהיה באמצעות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות ולהביא לרתיחה. זה לוקח זמן כדי לקבל סיר גדול של מים לרתיחה, ולכן בעוד המים הוא חימום, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
פלפלים משחירים, מתלה מיקום Broiler בתנור כך המשטח העליון של פלפלים להציב בתנור יהיה 4-5 אינץ ' מאלמנט חום broiler. לשפשף את פני השטח של הפלפלים עם קצת שמן זית (זה יעזור להם שלפוחית מהר יותר).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מטאטא Preheat על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים פלפלים ישירות על מדף התנור העליון, עם מחבת כדי לתפוס את הטפטוף על מדף מתחת, או מניחים על רדיד אלומיניום או מחבת מטאטא מצופה סילפט (גיליון עוגיות יהיה עיוות).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
כמו פני השטח של שלפוחיות פלפלים להשחיר, להפוך אותם עם מלקחיים, כך שהם יהיו להשחיר על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להשחיר פלפלים, שיטת Stovetop אם יש לך טווח גז (או גריל) אתה יכול למקם את הפלפלים ישירות על ראש הטווח, כך הלהבות ללקק את הפלפלים. לעבוד בזהירות, כך שברגע קטע אחד של פלפל מושחר, אתה הופך אותו לעבוד על צד טרי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
אם יש לך תנור חשמלי, מחממים מחבת ברזל יצוק על גבוה ומניחים את הפלפלים במחבת, מה שמאפשר לקליפה לבעבע ולהשחיר, כך שכל הצדדים מקבלים מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
הסר קליפה מושחרת: כאשר הפלפלים הם כל שלפוחיות מושחרות היטב, מקום בקערה לא תגובתי כיסוי. (הקיטור מהפלפלים החמים יעזור לשחרר את העורות.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
לאחר הפלפלים התקררו מספיק כדי להתמודד, לעבוד איתם אחד אחד על צלחת, לקלף בעדינות את עורות מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
11
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר ולהשליך את תרמילי הזרעים, הגבעולים וכל הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מחממים מיץ לימון, חומץ לבן, שמן זית, שום ומלח, בסיר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
13
לעקר את המכסים: אם שימורים לאחסון מדף, להסיר כמה מים רותחים מן הסיר של מים רותחים בשלב אחד ומניחים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
14
שים את המכסים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
15
להפיץ פלפלים ותערובת חומץ בצנצנות: השתמש מלקחיים או מרים צנצנת כדי להסיר צנצנות מייסון מהמים הרותחים בשלב 1 (אם שימורים). להפיץ את הפלפלים באופן שווה בין הקנקנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
יוצקים את תערובת חומץ חם על הפלפלים כדי לכסות (נסה לוודא כמה שום מקבל בכל צנצנת).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
17
השאר שטח ראש 1/2 אינץ ' על הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
18
מניחים על מכסים וטבעות (לא להדק טבעות חזק מדי).
19
בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר במשך כמה שבועות. אם אתה רוצה אחסון ארוך יותר, או אחסון מדף, להמשיך.
20
אמבט מים לשימורים: 
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
21
מניחים צנצנות מלאות במים רותחים על מתלה (משלב 1). (עוזר להשתמש מלקחיים וללבוש כפפות גומי עבות). מים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות סנטימטר. להרתיח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
22
תן מגניב בסיר במשך כמה דקות, להסיר.
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
23
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לשמוע את הצנצנות " פופ " כמו חותם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
24
אם צנצנת אינה אוטמת, לאחסן אותו במקרר ולהשתמש עד בתוך כמה שבועות. אחרת הצנצנות צריכות להימשך שנה.