קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות39
מגזין

פלפלים אדומים קלויים במרינדה

פלפלים אדומים קלויים במרינדה
פלפלים קלויים ברוטב קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפלים נקיים, מיץ לימון בבקבוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פלפלים אדומים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה Lecho, ו פלפלים אדומים קלויים.

הוראות

1
הכן אמבט מים וצנצנות אם שימורים: אם אתה שימורים לאחסון מדף (ולא רק מצמרר במקרר), למקם מדף מהביל בתחתית סיר גדול (12-qt), להוסיף את צנצנות מייסון ריקות כי אתה תהיה באמצעות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות ולהביא לרתיחה. זה לוקח זמן כדי לקבל סיר גדול של מים לרתיחה, ולכן בעוד המים הוא חימום, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
פלפלים משחירים, מתלה מיקום Broiler בתנור כך המשטח העליון של פלפלים להציב בתנור יהיה 4-5 אינץ ' מאלמנט חום broiler. לשפשף את פני השטח של הפלפלים עם קצת שמן זית (זה יעזור להם שלפוחית מהר יותר).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מטאטא Preheat על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
5
מניחים פלפלים ישירות על מדף התנור העליון, עם מחבת כדי לתפוס את הטפטוף על מדף מתחת, או מניחים על רדיד אלומיניום או מחבת מטאטא מצופה סילפט (גיליון עוגיות יהיה עיוות).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
כמו פני השטח של שלפוחיות פלפלים להשחיר, להפוך אותם עם מלקחיים, כך שהם יהיו להשחיר על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להשחיר פלפלים, שיטת Stovetop אם יש לך טווח גז (או גריל) אתה יכול למקם את הפלפלים ישירות על ראש הטווח, כך הלהבות ללקק את הפלפלים. לעבוד בזהירות, כך שברגע קטע אחד של פלפל מושחר, אתה הופך אותו לעבוד על צד טרי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
אם יש לך תנור חשמלי, מחממים מחבת ברזל יצוק על גבוה ומניחים את הפלפלים במחבת, מה שמאפשר לקליפה לבעבע ולהשחיר, כך שכל הצדדים מקבלים מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר קליפה מושחרת: כאשר הפלפלים הם כל שלפוחיות מושחרות היטב, מקום בקערה לא תגובתי כיסוי. (הקיטור מהפלפלים החמים יעזור לשחרר את העורות.)
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לאחר הפלפלים התקררו מספיק כדי להתמודד, לעבוד איתם אחד אחד על צלחת, לקלף בעדינות את עורות מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
11
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר ולהשליך את תרמילי הזרעים, הגבעולים וכל הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12
מחממים מיץ לימון, חומץ לבן, שמן זית, שום ומלח, בסיר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
13
לעקר את המכסים: אם שימורים לאחסון מדף, להסיר כמה מים רותחים מן הסיר של מים רותחים בשלב אחד ומניחים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
14
שים את המכסים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
להפיץ פלפלים ותערובת חומץ בצנצנות: השתמש מלקחיים או מרים צנצנת כדי להסיר צנצנות מייסון מהמים הרותחים בשלב 1 (אם שימורים). להפיץ את הפלפלים באופן שווה בין הקנקנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
יוצקים את תערובת חומץ חם על הפלפלים כדי לכסות (נסה לוודא כמה שום מקבל בכל צנצנת).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
17
השאר שטח ראש 1/2 אינץ ' על הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
18
מניחים על מכסים וטבעות (לא להדק טבעות חזק מדי).
19
בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר במשך כמה שבועות. אם אתה רוצה אחסון ארוך יותר, או אחסון מדף, להמשיך.
20
אמבט מים לשימורים: 
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
21
מניחים צנצנות מלאות במים רותחים על מתלה (משלב 1). (עוזר להשתמש מלקחיים וללבוש כפפות גומי עבות). מים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות סנטימטר. להרתיח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
22
תן מגניב בסיר במשך כמה דקות, להסיר.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
23
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לשמוע את הצנצנות " פופ " כמו חותם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
24
אם צנצנת אינה אוטמת, לאחסן אותו במקרר ולהשתמש עד בתוך כמה שבועות. אחרת הצנצנות צריכות להימשך שנה.