קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות39
מגזין

פלפלים אדומים קלויים במרינדה

פלפלים אדומים קלויים במרינדה
פלפלים קלויים ברוטב קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפלים נקיים, מיץ לימון בבקבוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פלפלים אדומים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה Lecho, ו פלפלים אדומים קלויים.

הוראות

1
הכן אמבט מים וצנצנות אם שימורים: אם אתה שימורים לאחסון מדף (ולא רק מצמרר במקרר), למקם מדף מהביל בתחתית סיר גדול (12-qt), להוסיף את צנצנות מייסון ריקות כי אתה תהיה באמצעות שימורים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות ולהביא לרתיחה. זה לוקח זמן כדי לקבל סיר גדול של מים לרתיחה, ולכן בעוד המים הוא חימום, להמשיך עם המתכון.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
פלפלים משחירים, מתלה מיקום Broiler בתנור כך המשטח העליון של פלפלים להציב בתנור יהיה 4-5 אינץ ' מאלמנט חום broiler. לשפשף את פני השטח של הפלפלים עם קצת שמן זית (זה יעזור להם שלפוחית מהר יותר).
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מטאטא Preheat על גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
5
מניחים פלפלים ישירות על מדף התנור העליון, עם מחבת כדי לתפוס את הטפטוף על מדף מתחת, או מניחים על רדיד אלומיניום או מחבת מטאטא מצופה סילפט (גיליון עוגיות יהיה עיוות).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כמו פני השטח של שלפוחיות פלפלים להשחיר, להפוך אותם עם מלקחיים, כך שהם יהיו להשחיר על כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
להשחיר פלפלים, שיטת Stovetop אם יש לך טווח גז (או גריל) אתה יכול למקם את הפלפלים ישירות על ראש הטווח, כך הלהבות ללקק את הפלפלים. לעבוד בזהירות, כך שברגע קטע אחד של פלפל מושחר, אתה הופך אותו לעבוד על צד טרי.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
8
אם יש לך תנור חשמלי, מחממים מחבת ברזל יצוק על גבוה ומניחים את הפלפלים במחבת, מה שמאפשר לקליפה לבעבע ולהשחיר, כך שכל הצדדים מקבלים מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הסר קליפה מושחרת: כאשר הפלפלים הם כל שלפוחיות מושחרות היטב, מקום בקערה לא תגובתי כיסוי. (הקיטור מהפלפלים החמים יעזור לשחרר את העורות.)
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
לאחר הפלפלים התקררו מספיק כדי להתמודד, לעבוד איתם אחד אחד על צלחת, לקלף בעדינות את עורות מושחרים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
11
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר ולהשליך את תרמילי הזרעים, הגבעולים וכל הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
12
מחממים מיץ לימון, חומץ לבן, שמן זית, שום ומלח, בסיר עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
13
לעקר את המכסים: אם שימורים לאחסון מדף, להסיר כמה מים רותחים מן הסיר של מים רותחים בשלב אחד ומניחים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
שים את המכסים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
להפיץ פלפלים ותערובת חומץ בצנצנות: השתמש מלקחיים או מרים צנצנת כדי להסיר צנצנות מייסון מהמים הרותחים בשלב 1 (אם שימורים). להפיץ את הפלפלים באופן שווה בין הקנקנים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
16
יוצקים את תערובת חומץ חם על הפלפלים כדי לכסות (נסה לוודא כמה שום מקבל בכל צנצנת).
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
17
השאר שטח ראש 1/2 אינץ ' על הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
18
מניחים על מכסים וטבעות (לא להדק טבעות חזק מדי).
19
בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר במשך כמה שבועות. אם אתה רוצה אחסון ארוך יותר, או אחסון מדף, להמשיך.
20
אמבט מים לשימורים: 
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
21
מניחים צנצנות מלאות במים רותחים על מתלה (משלב 1). (עוזר להשתמש מלקחיים וללבוש כפפות גומי עבות). מים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות סנטימטר. להרתיח במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
22
תן מגניב בסיר במשך כמה דקות, להסיר.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
23
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לשמוע את הצנצנות " פופ " כמו חותם מכסים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
24
אם צנצנת אינה אוטמת, לאחסן אותו במקרר ולהשתמש עד בתוך כמה שבועות. אחרת הצנצנות צריכות להימשך שנה.