פלפלים אדומים קלויים במרינדה
פלפלים קלויים ברוטב קלויים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם פלפלים נקיים, מיץ לימון בבקבוק, חומץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, וכל 30 דיאט. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פלפלים אדומים במרינדה, פלפלים אדומים במרינדה Lecho, ו פלפלים אדומים קלויים.
הוראות
הכן אמבט מים וצנצנות אם שימורים: אם אתה שימורים לאחסון מדף (ולא רק מצמרר במקרר), למקם מדף מהביל בתחתית סיר גדול (12-qt), להוסיף את צנצנות מייסון ריקות כי אתה תהיה באמצעות שימורים.
ממלאים את הסיר עם מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות ולהביא לרתיחה. זה לוקח זמן כדי לקבל סיר גדול של מים לרתיחה, ולכן בעוד המים הוא חימום, להמשיך עם המתכון.
פלפלים משחירים, מתלה מיקום Broiler בתנור כך המשטח העליון של פלפלים להציב בתנור יהיה 4-5 אינץ ' מאלמנט חום broiler. לשפשף את פני השטח של הפלפלים עם קצת שמן זית (זה יעזור להם שלפוחית מהר יותר).
מניחים פלפלים ישירות על מדף התנור העליון, עם מחבת כדי לתפוס את הטפטוף על מדף מתחת, או מניחים על רדיד אלומיניום או מחבת מטאטא מצופה סילפט (גיליון עוגיות יהיה עיוות).
כמו פני השטח של שלפוחיות פלפלים להשחיר, להפוך אותם עם מלקחיים, כך שהם יהיו להשחיר על כל הצדדים.
להשחיר פלפלים, שיטת Stovetop אם יש לך טווח גז (או גריל) אתה יכול למקם את הפלפלים ישירות על ראש הטווח, כך הלהבות ללקק את הפלפלים. לעבוד בזהירות, כך שברגע קטע אחד של פלפל מושחר, אתה הופך אותו לעבוד על צד טרי.
אם יש לך תנור חשמלי, מחממים מחבת ברזל יצוק על גבוה ומניחים את הפלפלים במחבת, מה שמאפשר לקליפה לבעבע ולהשחיר, כך שכל הצדדים מקבלים מושחרים.
הסר קליפה מושחרת: כאשר הפלפלים הם כל שלפוחיות מושחרות היטב, מקום בקערה לא תגובתי כיסוי. (הקיטור מהפלפלים החמים יעזור לשחרר את העורות.)
לאחר הפלפלים התקררו מספיק כדי להתמודד, לעבוד איתם אחד אחד על צלחת, לקלף בעדינות את עורות מושחרים.
חותכים את הפלפלים לשניים ולהסיר ולהשליך את תרמילי הזרעים, הגבעולים וכל הזרעים.
מחממים מיץ לימון, חומץ לבן, שמן זית, שום ומלח, בסיר עד לרתיחה.
לעקר את המכסים: אם שימורים לאחסון מדף, להסיר כמה מים רותחים מן הסיר של מים רותחים בשלב אחד ומניחים לתוך קערה.
להפיץ פלפלים ותערובת חומץ בצנצנות: השתמש מלקחיים או מרים צנצנת כדי להסיר צנצנות מייסון מהמים הרותחים בשלב 1 (אם שימורים). להפיץ את הפלפלים באופן שווה בין הקנקנים.
יוצקים את תערובת חומץ חם על הפלפלים כדי לכסות (נסה לוודא כמה שום מקבל בכל צנצנת).
השאר שטח ראש 1/2 אינץ ' על הצנצנות. נגב את החישוקים במגבת נייר נקייה, לחה.
מניחים על מכסים וטבעות (לא להדק טבעות חזק מדי).
בשלב זה אתה יכול לאחסן במקרר במשך כמה שבועות. אם אתה רוצה אחסון ארוך יותר, או אחסון מדף, להמשיך.
מניחים צנצנות מלאות במים רותחים על מתלה (משלב 1). (עוזר להשתמש מלקחיים וללבוש כפפות גומי עבות). מים צריכים לכסות צנצנות על ידי לפחות סנטימטר. להרתיח במשך 15 דקות.
תן מגניב בסיר במשך כמה דקות, להסיר.
בואו להתקרר לחלוטין. אתה צריך לשמוע את הצנצנות " פופ " כמו חותם מכסים.
אם צנצנת אינה אוטמת, לאחסן אותו במקרר ולהשתמש עד בתוך כמה שבועות. אחרת הצנצנות צריכות להימשך שנה.