פלפלים ממולאים Poblano
גשו לסופר וקנו שעועית, אורז, גבינת עיזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו פלפלים ממולאים Poblano, פלפלים ממולאים Poblano, ו פלפלים ממולאים Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למיקום הגבוה ביותר; מטלית חום. מבשלים את האורז על פי הוראות החבילה. בינתיים, לחתוך את poblanos במחצית לאורכו. לגרוף החוצה ולהשליך את הזרעים.
מניחים את העור בצד poblanos על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף. לצלות עד העור הוא שחור חרוך, 2 עד 3 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב. בקערה גדולה, לשלב את התירס, שעועית, אורז מבושל, שמן, 1 1/4 כפיות מלח, ו 1/4 פלפל כפית. באמצעות האצבעות או סכין קילוף poblanos ולהשליך את העורות. מחלקים את חצאי poblano בין צלחות בודדות. כפית את תערובת האורז על צמרות ומפזרים את הגבינה.
מגישים בטמפרטורת החדר. טיפ: Poblanos (פלפלים ירוקים מתונים עם בשר חסון כי הוא מושלם עבור מלית) זמינים בסופרמרקטים רבים. אבל אם אתה לא יכול למצוא אותם, נסה פלפלים ירוקים קטנים במקום.