פלפלים ממולאים בקוסקוס ברוטב בזיליקום
פלפלים ממולאים קוסקוס עם רוטב בזיליקום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 580 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. אם יש לכם פלפל, סוכר, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קוסקוס ופטה ממולאים בפלפלים, פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי, ו גרמולטה קוסקוס-פלפלים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מילוי: בסיר בינוני, להביא את מרק עוף וכמון לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקוסקוס. מכסים את המחבת עד הקוסקוס הוא רך וכל הנוזל נספג, על 5 עד 6 דקות.
שים את הקוסקוס בקערה גדולה ולהוסיף את השעועית, דומדמניות, תרד, פטה ושמן זית 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
חותכים את צמרות את הפלפלים ולהסיר את כל הצלעות והזרעים. במידת הצורך, לחתוך פרוסה דקה מאוד מהבסיס כדי לעזור לפלפלים לקום. ממלאים את הפלפלים במילוי ומטפטפים את הצמרות בשמן זית.
שים את הפלפלים בתבנית אפייה מרובעת 8 על 8 אינץ'. ממלאים את צלחת האפייה במים חמים 3/4 אינץ ' ואופים עד המילוי מוזהב והפלפלים מבושלים דרך, כ 55 עד 60 דקות. טבחים
רוטב: בבלנדר, לשלב את בזיליקום, קרם פרש, שמן זית, מים, שום, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
הסר את הפלפלים מהתנור ולסדר על צלחות הגשה. כפית את הרוטב סביב הפלפלים ומגישים.