קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות41
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פלפלים ממולאים בקוסקוס ברוטב בזיליקום

פלפלים ממולאים בקוסקוס ברוטב בזיליקום
פלפלים ממולאים קוסקוס עם רוטב בזיליקום דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 580 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. אם יש לכם פלפל, סוכר, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קוסקוס ופטה ממולאים בפלפלים, פלפל ממולא קוסקוס מרוקאי, ו גרמולטה קוסקוס-פלפלים ממולאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מילוי: בסיר בינוני, להביא את מרק עוף וכמון לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בקוסקוס. מכסים את המחבת עד הקוסקוס הוא רך וכל הנוזל נספג, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את הקוסקוס בקערה גדולה ולהוסיף את השעועית, דומדמניות, תרד, פטה ושמן זית 1/4 כוס. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
דומדמניותדומדמניות
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
חותכים את צמרות את הפלפלים ולהסיר את כל הצלעות והזרעים. במידת הצורך, לחתוך פרוסה דקה מאוד מהבסיס כדי לעזור לפלפלים לקום. ממלאים את הפלפלים במילוי ומטפטפים את הצמרות בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
7
שים את הפלפלים בתבנית אפייה מרובעת 8 על 8 אינץ'. ממלאים את צלחת האפייה במים חמים 3/4 אינץ ' ואופים עד המילוי מוזהב והפלפלים מבושלים דרך, כ 55 עד 60 דקות. טבחים
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
רוטב: בבלנדר, לשלב את בזיליקום, קרם פרש, שמן זית, מים, שום, מיץ לימון, סוכר, מלח ופלפל. להתמזג עד חלקה. להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קרם פרשקרם פרש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
הסר את הפלפלים מהתנור ולסדר על צלחות הגשה. כפית את הרוטב סביב הפלפלים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוס ארוזה קצוצה עלי תרד תינוקכוס ארוזה קצוצה עלי תרד תינוק0חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טרי, בתוספת נוספת, לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת נוספת, לפי הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית חומוס משומר, שטוף סחוטשעועית חומוס משומר, שטוף סחוט1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס (על קרם פרש1/2 כוס (על קרם פרש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניות מיובשותדומדמניות מיובשות113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי בזיליקום טרייםעלי בזיליקום טריים1שן שום, קצוץ גסשן שום, קצוץ גס2חתיכות טופי הית' ברכמון טחוןכמון טחון4שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוףשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1( חצילים)פלפל כתוםפלפל כתום21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרפלפל אדוםפלפל אדום0חתיכות טופי הית' ברמלח, בתוספת תוספת, לפי הצורךמלח, בתוספת תוספת, לפי הצורך0חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)4שרימפס וורידיםמים חמים, לפי הצורךמים חמים, לפי הצורך1( חצילים)פלפל צהובפלפל צהוב