פלפלים צמחוניים ממולאים
פלפלים צמחוניים ממולאים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 374 קלוריות. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך אורז חום, שרי בישול, חמוציות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות מרלו עם שוקולד מרילוט כקינוח. נסו פלפלים צמחוניים ממולאים, פלפלים צמחוניים ממולאים, ו פלפלים צמחוניים ממולאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בסיר להביא 3 כוסות מים לרתיחה. מערבבים באורז. להפחית חום, כיסוי ומבשלים במשך 40 דקות.
בינתיים, גרעין ופלפלים ירוקים זרע, משאיר ישבנים ללא פגע.
מניחים פלפלים בצלחת מיקרוגל עם כ 1/2 אינץ ' של מים בתחתית. מיקרוגל על גבוה במשך 6 דקות.
במחבת קטנה להביא רוטב סויה, יין ורוטב ווסטרשייר לרתיחה.
מוסיפים טופו ומבשלים עד שהנוזל נספג.
לשלב אורז (אחרי זה יש מקורר), טופו, חמוציות, אגוזים, גבינה, מלח ופלפל; לערבב לארוז בחוזקה לתוך פלפלים. החזירו פלפלים למנה שהכנסת אותם קודם למיקרוגל ואפו בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד להשחמה קלה למעלה.
בינתיים, בסיר קטן על אש נמוכה, לשלב רוטב עגבניות וסוכר חום; חום עד חם לאורך כל הדרך. רוטב כפית על כל מנה.