פן Rigate עם דגי חרב מתובלים
פן Rigate עם דגי חרב מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 530 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם אנשובי, מלח ופלפל, פן rigate, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות, Penne Rigate Arrabiata, ו פן ריגטה עם כרוב ניצנים וגורגונזולה.
הוראות
בקערה, לכסות את הצלפים עם מים חמים.
תן לעמוד במשך 20 דקות; לנקז.
במחבת, מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השום ואת jalapeos ומבשלים על חום מתון עד השום הוא זהב, על 3 דקות.
מוסיפים את האנשובי ומבשלים, מועכים, עד מומס, על 30 שניות.
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים לרוטב יחד עם הצלפים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד הדג הוא רק מבושל דרך והוא יכול להיות flaked לחתיכות גדולות, לח, על 8 דקות.
להעביר את הדג לצלחת. מתבלים את רוטב האנשובי במלח ופלפל.
מוסיפים את פנה לרוטב ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה, ערבוב. כפית את הפסטה ורוטב לקערות ולמעלה עם דג החרב המתפורר.
מקשטים עם בזיליקום ופטרוזיליה ומגישים.