קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

פן Rigate עם דגי חרב מתובלים

פן Rigate עם דגי חרב מתובלים
פן Rigate עם דגי חרב מתובל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 530 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לכם אנשובי, מלח ופלפל, פן rigate, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות, Penne Rigate Arrabiata, ו פן ריגטה עם כרוב ניצנים וגורגונזולה.

הוראות

1
בקערה, לכסות את הצלפים עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
תן לעמוד במשך 20 דקות; לנקז.
3
במחבת, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השום ואת jalapeos ומבשלים על חום מתון עד השום הוא זהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים את האנשובי ומבשלים, מועכים, עד מומס, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
6
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים על חום גבוה בינוני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
7
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם ומבשלים עד מעובה מעט, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
8
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את פנה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
ניקוז.
10
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומוסיפים לרוטב יחד עם הצלפים. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד הדג הוא רק מבושל דרך והוא יכול להיות flaked לחתיכות גדולות, לח, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
11
להעביר את הדג לצלחת. מתבלים את רוטב האנשובי במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב דגיםרוטב דגים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
12
מוסיפים את פנה לרוטב ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה, ערבוב. כפית את הפסטה ורוטב לקערות ולמעלה עם דג החרב המתפורר.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פנה!פנה!
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
13
מקשטים עם בזיליקום ופטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות