פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות
פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב עגבניות שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמנת מתוקה, חומץ יין, פסטה בפנה ריגייט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פן Rigate עם נקניק חריף וקישואים ברוטב שמנת עגבניות, פנה עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, ו פן Rigate עם דגי חרב מתובלים.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק למחבת, ומטוגנים במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר. באמצעות כף מחוררת, להסיר נקניק מהמחבת. לנגב טיפות מחבת עם מגבת נייר.
הוסף קישואים למחבת; לטחון 3 דקות או עד פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף אורגנו ו 4 מרכיבים הבאים (באמצעות סוכר); לטגן 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חומץ; מבשלים 30 שניות או עד שהנוזל מתאדה.
מסננים עגבניות במסננת מעל קערה, שומר 1 כוס עגבניות נוזלי. לרסק עגבניות עם הידיים, ולהוסיף תערובת קישואים.
הוסף שמורות 1 כוס עגבניות נוזלי; להביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מחבת מחום; מערבבים בקרם.
מוסיפים פסטה ונקניק לתערובת עגבניות; מערבבים לשלב.
כפית חצי תערובת פסטה לתוך זכוכית 11 x 7 אינץ ' או צלחת אפייה קרמית, או לחלק חצי שווה בין 4 מנות בודדות מצופה ספריי בישול.
מפזרים 1 אונקיה מוצרלה ו 2 כפות Parmigiano-רג ' יאנו על פסטה. למעלה עם תערובת פסטה נותרת; מפזרים באופן שווה עם הנותרים 2 אונקיות מוצרלה הנותרים 2 כפות Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד השחמה תוססת.
התאמת יין: להדגיש את העגבניות החומציות ולאלף את התבלין עם משפחת McManis פינו Grigio ($10), או לשלוף את טעמי נקניק ועשב ארצי, בשרני עם Campo Viejo Rioja Tempranillo ($10). -- גרטשן רוברטס.