פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני
גשו לסופר וקנו את ריגטוני ריגייט, בטארד רב-תבואה עבה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים עם עגבניות וקייל טוסקני, ירכיים עוף צלויות עם שום פריך, ו כרוב טוסקני מגורר, סלט עגבניות ואבוקדו.
הוראות
1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים את הפסטה במים מלוחים רותחים לאל דנטה, 8 עד 10 דקות. שימו לב: להזמין ספל או על 1 1 1/2 כוסות מים בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסדרים את הכרוב על מדף קירור מעל תבנית אפייה. להתלבש כרוב בקלילות עם EVOO ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. לצלות עד פריך חרוך בקצוות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
כרוב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
4
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
טוסט האגוזים במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את עשבי תיבול במעבד מזון ומוסיפים את האגוזים. ואז באח בשום, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גבינות ו 1/2 EVOO כוס. דופק לתוך רוטב פסטו עבה ולהתאים את התיבול.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.