קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני

פנה לבוש פסטו טוסקני עם כרוב פריך עם שום ועגבניה צלויה קרוסטיני
גשו לסופר וקנו את ריגטוני ריגייט, בטארד רב-תבואה עבה, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: מרק עדשים עם עגבניות וקייל טוסקני, ירכיים עוף צלויות עם שום פריך, ו כרוב טוסקני מגורר, סלט עגבניות ואבוקדו.

הוראות

1
מניחים מדף במרכז התנור. מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מבשלים את הפסטה במים מלוחים רותחים לאל דנטה, 8 עד 10 דקות. שימו לב: להזמין ספל או על 1 1 1/2 כוסות מים בישול עמילניים רק לפני ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מסדרים את הכרוב על מדף קירור מעל תבנית אפייה. להתלבש כרוב בקלילות עם EVOO ומתבלים עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט קטן. לצלות עד פריך חרוך בקצוות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
כרובכרוב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4
הסר מהתנור ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
טוסט האגוזים במחבת קטנה על חום בינוני עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מניחים את עשבי תיבול במעבד מזון ומוסיפים את האגוזים. ואז באח בשום, מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גבינות ו 1/2 EVOO כוס. דופק לתוך רוטב פסטו עבה ולהתאים את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
7
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
8
הוסף 1 כוס מים עמילניים לפסטו. לזרוק את הפסטה ורוטב לשלב. אם הפסטה יבשה, מוסיפים את המים העמילנים 1/2 הנותרים. מקפלים במחצית כרוב פריך ומקשטים עם שאר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
כרובכרוב
9
מגישים עם קרוסטיני עגבניות צלויות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיניקרוסטיני
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
10
תחמם את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
11
מסדרים את העגבניות על תבנית אפייה ושמלה עם טימין, מלח ופלפל טפטוף עם EVOO. לצלות עד חרוך בקצוות, 10 דקות. קוצצים את העגבניות ואת השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
ממש לפני ההגשה, לטחון את הטוסט בכל צד,לשפשף עם שום לחתוך, לטפטף עם EVOO העליון טוסט עם עגבניות קצוצות, צלוי.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי

מרכיבים

6ריבס, קצוץ טרי או קפואEVOOEVOO6ריבס, קצוץ טרי או קפואEVOO, לטפטוףEVOO, לטפטוף2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים ארוזים (כ -50 עלים)עלי בזיליקום טריים ארוזים (כ -50 עלים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה וטריה ארוזהפטרוזיליה שטוחה וטריה ארוזה2(חוֹרֶף)חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורןצרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך2ציפורןשום, חצוישום, חצוי1צרור כרוב טוסקני, נבעו וחותכים לצורות לא סדירות גדולותצרור כרוב טוסקני, נבעו וחותכים לצורות לא סדירות גדולות6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי13אינצ ' יםפרוסות עבות batard רב תבואה או כיכר פריך אחר, ארוך, 3 אינץ ' רחבפרוסות עבות batard רב תבואה או כיכר פריך אחר, ארוך, 3 אינץ ' רחב6ריבס, קצוץ טרי או קפואאגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר-רג'יאנו (קומץ נדיב)פרמזן מגורר-רג'יאנו (קומץ נדיב)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו מגורדתגבינת פקורינו מגורדת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי4עגבניות שזיף בשלות, חצויעגבניות שזיף בשלות, חצוי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פן rigate או rigatoni rigate או צורה אחרת לחתוך קצרפן rigate או rigatoni rigate או צורה אחרת לחתוך קצר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי מלך קצוציםאגוזי מלך קצוצים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Badian Coltibuono Cultusboni RS קיאנטי Classico (חצי בקבוק). יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.