פנה עם אספרגוס ופטריות
אם יש לך אספרגוס, שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה מרהיב. נסו פנה עם אספרגוס ופטריות, פנה עם אספרגוס ופטריות, ו פנה עם פטריות, עגבניות מיובשות בשמש ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, מטגנים את השום עד להשחמה קלה.
מניחים פטריות במחבת, ומבשלים 5 דקות.
מערבבים באספרגוס, ומבשלים 5 דקות, או עד מכרז. מערבבים את העגבניות. מתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מניחים פסטה פנה בסיר, לבשל במשך 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ולנקז.
מערבבים את השמנת הכבדה למחבת, וממשיכים לבשל 10 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
מגישים מעל הפסטה המבושלת.