פנה עם פנצ'טה ופטריות
פנה עם Pancettan ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 600 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תיבול, פסטה פנה, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: Penne Con Funghi E Melanzane (פנה עם פטריות וחציל), פנה עם דלעת ופנצ'טה, ו פנה עם פנקטן ועגבניות מיובשות.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז ולהניח בצד. בינתיים, לבשל pancetta במחבת גדולה על חום בינוני עד השחמה אבל לא פריך, על 5 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר ומניחים בצד.
יוצקים שומן pancetta מהמחבת, ולהוסיף חמאה. להגדיל את החום בינוני גבוה ומערבבים פטריות פרוסות. מבשלים ומערבבים עד שהפטריות התרככו ושחררו את הנוזל שלהם.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים 2 דקות נוספות. להפחית את החום בינוני נמוך, ולאחר מכן מערבבים בשמנת ותבלינים איטלקיים. מבשלים עד הרוטב התעבה מעט.
כדי לשרת, לזרוק את פנה מבושל עם הרוטב, ומפזרים גבינת פרמזן.