רוטב תפוחים-אגס מתובל
רוטב תפוחים-אגס מתובל נטול גלוטן, וטבעוני רוטב. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 181 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.2 דולר למנה. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם מיץ לימון, אגוז מוסקט טחון, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פאי תפוחים ואגסים מתובל, פאי תפוחים ואגסים מתובל, ו עוגת תפוחים ואגסים מתובלת.
הוראות
שלב בסיר בינוני את התפוחים, האגסים, מיץ הלימון, מקלות הקינמון, אגוז המוסקט, 1 כף סוכר ו 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מכסים, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתפוחים והאגסים רכים מאוד אך עדיין מעט שמנמנים, 15 עד 20 דקות. טועמים את התערובת ומוסיפים את כף הסוכר שנותרה אם רוצים.
מוציאים את הרוטב מהחום ומערבבים כמה פעמים עד שהרוטב משולב היטב עם נתחים קטנים. מגניב לטמפרטורת החדר.
מוציאים את מקלות הקינמון ומגישים. (לקבלת רוטב חלק יותר, מסירים מהאש, מסירים את מקלות הקינמון ואז מקציפים את התערובת עד לקבלת תערובת חלקה לפני הקירור.)