פנה עם קישואים מוקפצים ופרמזן
פנה עם קישואים מוקפצים ופרמזן יכול להיות מתכון טוב להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, פלפל קלוי בבקבוק, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו קישואים מוקפצים ודלעת צהובה עם שום ופרמזן, 7 פסטות קישואים גדולים בתוספת קישואים ונקניקיית עוף פנה פסטה, ו פנה מוקפץ עם כרובית וחומוס (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה; מוסיפים פנה, ומבשלים 7-9 דקות או עד אל דנטה.
מסננים פנה, הזמנת 2 כפות של מי הפסטה.
בזמן שפסטה מבשלת, מחממים שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיף את השום, ומבשל על 1 דקה או עד ריחני.
מוסיפים את הקישואים, וממעכים על אש בינונית עוד 3 דקות או עד שהקישואים רכים. ואז מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מוסיפים פני ומי פסטה שמורים לקישואים במחבת; לזרוק לשלב.
הסר מהחום והעברה לקערת הגשה גדולה.
להוסיף 2 כפות פרמזן ולזרוק בעדינות לשלב את כל החומרים.
מגישים עם פלפלים אדומים קלויים ואת שאר 2 כפות פרמזן מגולח.