פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב פלפל אדום ברוקולי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפלים, עלי בזיליקום, פרחי ברוקולי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 98%. נסו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), פנה עם רוטב פלפל אדום, ו ברוקולי פנה עם רוטב חמאת בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות של שמן זית על חום בינוני במחבת גדולה.
מוסיפים את הבצלים ומטגנים אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתרככים; ערבוב מדי פעם. מנמיכים את החום קצת ולהוסיף את השום ופלפל אדום. המשך לבשל את הירקות, ערבוב לעתים קרובות במשך 15 דקות.
במעבד מזון או בבלנדר, קוצצים את השקדים בסדר.
מוסיפים את תערובת הפלפל-בצל, את החומץ, ואת שמן הזית הנותר; למזג את כל מחית.
מוסיף את המלח, פלפל שחור, קאיין. להתמזג בקצרה לשלב אותם.
מסדרים ספינת ירקות על מים בסיר. מביאים את המים לרתיחה, ומוסיפים את הברוקולי. מכסים את המחבת, ומבשלים את הברוקולי על אש בינונית במשך 5 דקות או קצת יותר, עד שהוא רך כמו שאתה אוהב. שמור את זה חם.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהוא פשוט רך.
מסננים את הפסטה, ומחזירים אותה לסיר.
יוצקים את רוטב הפלפל האדום, את גבינת הפרמזן, את הברוקולי, ואת בזיליקום לתוך הסיר של פנה.
מחממים את התוכן על חום בינוני עד הפסטה הוא חם מאוד.
מוסיפים יותר מלח ופלפל לפי הטעם במידת הצורך.