קושיבינוני
מוכן ב27 דק.
מנות6
ציון בריאות59
מגזין

פנה עם רוטב תרד

פנה עם רוטב תרד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פנה עם רוטב תרד. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 13 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 242 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פנה רב דגנים, גבינת עיזים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 99%. נסו פנה עם רוטב תרד, פנה עם רוטב תרד, ו פנה עם רוטב תרד-ריקוטה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיפים את הפנה ומבשלים עד שהוא רך אך עדיין יציב לנגיסה, תוך ערבוב מדי פעם, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
4
טוחנים את השום במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את גבינת העיזים, גבינת השמנת, 3/4 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ומחצית מעלי התרד. מערבבים עד שהתערובת חלקה וקרמית. הניחו את תערובת הגבינה והתרד בצד.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בינתיים מניחים את עלי התרד שנותרו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס מנוזל הבישול. כף את הפסטה על עלי התרד בקערה. מגרדים את תערובת הגבינה והתרד מעל תערובת הפסטה וזורקים לציפוי, מוסיפים מספיק נוזל בישול שמור להרטיב. מתבלים את הפסטה, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מפזרים את הפרמזן מעל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן