פנה עם שרימפס ורוטב שמנת
פנה עם שרימפס ורוטב שמנת אפורה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 637 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עגבניות שימורים, פסטה פנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קרם ההצלפה הכבד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תותים תוצרת בית עם קצפת גרנד מרנייה כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-43 היו אומרים שזה פגע במקום. וזה מעולה. מתכונים דומים: פנה עם שרימפס ורוטב שמנת, שרימפס פנה עם רוטב שום, ו שרימפס פנה עם רוטב שום.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, על 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה ומניחים בצד.
במחבת גדולה, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השרימפס, שום, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד השרימפס להפוך ורוד והוא מבושל דרך, כ 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את השרימפס ולהניח בצד.
מוסיפים את העגבניות, בזיליקום 1/4 כוס, פטרוזיליה 1/4 כוס, פתיתי פלפל אדום. מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מוסיף את היין, מיץ צדפות, ושמנת כבדה. מביאים את התערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 7 עד 8 דקות עד הרוטב מתעבה.
מוסיפים 1/4 כוס של פרמזן, שרימפס מבושל, פסטה מבושלת, ועשבי תיבול הנותרים. לזרוק יחד עד שכל החומרים מצופים. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מעבירים את הפסטה לקערה גדולה.
מפזרים את הגבינה הנותרת ומגישים מיד.