פנה עם תרד ופטה
פנה עם תרד ופטן הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. אם יש לך פנה, עגבניות משומר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פנה עם תרד ופטה, פנה עם תרד, פטה וזיתים, ו פטה, פטריות ותרד פנה (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בינתיים, לחמם את שמן הזית במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, 4 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות או עד העגבניות מתרככות וכמה נוזל מתאדה. השתמש בכף עץ כדי לרסק עגבניות קלות. מערבבים לאט תרד או ארוגולה; לבשל, ערבוב, 2 דקות או עד העלים לנבול.
מסננים פסטה. בקערה הגשה, לזרוק פסטה עם רוטב עגבניות-תרד חם. מתבלים במלח ופלפל.