פנה קוטה
המתכון פאנה קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 4 שעות ו -15 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 413 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 36 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1569 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו ג'לטין, תמצית ונילן, חלב רזה ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 23%, וזה לא כל כך מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פאנה קוטה מנגו, איך מכינים פאנה קוטה מנגו צמחונית, פאנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פאנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוזים), ו פנה קוטה.
הוראות
יוצקים חלב לקערה קטנה ומערבבים פנימה את אבקת הג ' לטין. הניחו בצד.
בסיר מערבבים יחד את השמנת הכבדה והסוכר ומניחים על אש בינונית. מביאים לרתיחה מלאה, מתבוננים בזהירות, כמו הקרם יעלה במהירות לראש המחבת.
יוצקים את הג ' לטין והחלב לתוך השמנת, תוך ערבוב עד להמסה מלאה. מבשלים דקה אחת תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש, מערבבים פנימה את הווניל ויוצקים לשש מנות ראמקין בודדות.
מצננים את הרמקינים שלא נחשפו בטמפרטורת החדר. כשהוא קריר מכסים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות, אך רצוי למשך הלילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano
פאנה קוטה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.