פנה קוטה כתום חושני
ייתכן שזה הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם תפוזי טבור, תמצית vanillan, קרם כתום חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-25 דקות. וזה די גרוע. נסו פנה קוטה כתום חושני, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו אתגר אופים נועז: שעועית וניל וכתום דם פנה קוטה עם רוטב קרמל אולספיס כתום ופלורנטיני שוקולד מריר אגוזי לוז תפוזים (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/4 כוס חלב בקערה קטנה; מערבבים עד לחלח.
בינתיים, להסיר בזהירות 3 (2-x 1-אינץ') רצועות של רינד מ 1 תפוז הטבור באמצעות מקלף ירקות. שמור כתום לשימוש נוסף.
מבשלים שמנת כבדה, סוכר מגורען ורצועות קליפה כתומות בסיר על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, 4 דקות או עד שהסוכר מומס.
הסר מהחום, ולהוסיף תערובת ג ' לטין, ערבוב עד התערובת מומסת. מערבבים וניל הנותרים 3/4 כוס חלב. השליכו רצועות קליפה כתומות.
יוצקים תערובת לתוך 6 (4-עוז.) כוסות קינוח או כוסות יין. כיסוי וצינה 8 שעות.
קליפה ומקטע נותרו 2 תפוזי טבור.
מגלגלים חלקים כתומים בסוכר טורבינדו. טופ פאנה קוטה עם חמאה כתומה ותפוזים מסוכרים.
מקשטים, אם תרצה. חנות שאריות פנה קוטה במקרר עד 3 ימים.
הערה:בדקנו עם HAIN Pure Foods סוכר טבעי Turbinado.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
בצבע אדום אודם בהיר. האף הוא אינטנסיבי ופירותי עם ניחוח סגול רמז קל של דובדבנים דומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל אשר הופך רכות קטיפתי.זוגות היטב עם פסטות טעימות מנות פסטה מתובל. אידיאלי עם צלי, סטייקים, ועגל בגריל.תערובת: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo