קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

פנזנלה עוף בגריל

פנזנלה עוף בגריל
המתכון עוף בגריל Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. זה מנות ראשונות יש 704 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו באגט, שמן זית, עלי בזיליקום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו Panzanella בגריל, Panzanella בגריל, ו BLT panzanella בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
גריל חום לחום מתון.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים חצאי באגט על גריל, לחתוך בצד למטה, וגריל עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
להעביר קרש חיתוך ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
חותכים לקוביות 1 1/2 אינץ ושמורה.
5
לשפשף עוף עם 1 כף שמן מתבלים עם מלח ופלפל. גריל שני הצדדים עד רק מבושל דרך (160°F).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
חותכים לקוביות 1 1/2 אינץ'.
8
מניחים עגבניות, מלפפונים, בצל, זיתים, בזיליקום, לחם ועוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
להקציף הנותרים 9 כפות שמן, חומץ יין אדום, חומץ בלסמי, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים על סלט לזרוק ביסודיות כדי להרטיב.
11
בואו סלט לשבת 15 דקות. מתבלים לטעם ומגישים.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.