פניני ירקות בגריל
ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 364 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. אם יש לך מלח ופלפל, סקווש, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו פניני ירקות בגריל, ירקות בגריל ומוצרלה פניני, ו ירקות בגריל & פטה פניני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני.
מברשת ירקות פרוסים עם 1/4 כוס שמן קנולה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על הגריל. מבשלים עד שיש להם מעט חרוך וריכך מעט, על 3 דקות לכל צד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את השום, תיבול איטלקי, חומץ, הנותרים 1/4 כוס שמן קנולה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
טפטוף חצי מהרוטב על הירקות בגריל. מערבבים את הזיתים הקצוצים לתוך ההלבשה הנותרת.
חותכים את הלחם ל 4 חתיכות שוות וחותכים פתוחים.
מורחים את רוטב הזית באופן שווה על 4 חתיכות התחתון של הלחם. למעלה עם שכבה אחת של כל אחד מהירקות, בהזמנת הירקות הנותרים עבור פסטה Round 2 מתכון Ratatatouille.
מפזרים את הגבינה על כל אחד ומניחים את 4 חתיכות הלחם הנותרות על גבי.
מניחים בעיתונות פניני ומבשלים עד קלוי היטב, על 5 דקות. (או מניחים על מחבת גריל משומנת היטב ומניחים מחבת ברזל יצוק כבדה או מחבת על גבי הכריכים, וגריל עד הלחם קלוי היטב, כ 5 דקות לכל צד.)