קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פניני מרגריטה

פניני מרגריטה
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 183 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. אם יש לכם מלח, גבינת מוצרלה חלקית, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ברי, בזיליקום, בייקון & פניני כחול ... ו Breville Panini עיתונות בגידה!, Panini פאי תפוחים מתוך ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press מאת קתי Strahs, ו דבש אגוז-מצופה פניני צ'דר מיושן – ספר הבישול האולטימטיבי Panini Press (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחלקים פרוסות עגבניות באופן שווה בין פרוסות לחם 4; מפזרים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
2
מפזרים גבינה באופן שווה על עגבניות. מסדרים עלי בזיליקום באופן שווה על גבי גבינה, ומעל עם הנותרים 4 פרוסות לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3
טפטוף 1 כפית שמן זית על גבי כל כריך, מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מניחים מחבת גריל או מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מקום כריכים, צד שמן למטה, במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טפטוף 1 כפית שמן על גבי כל כריך, מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מניחים חתיכת נייר על כריכים במחבת; מניחים מחבת כבדה על גבי נייר כסף כדי ללחוץ על כריכים. מבשלים 2 דקות או עד חום זהוב. הפוך כריכים; להחליף נייר כסף ומחבת כבדה. מבשלים 2 דקות או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מגישים באופן מיידי.