קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פנפיש קייג'ון פריך

פנפיש קייג'ון פריך
ניתן להכין את המתכון פריך Cajun Panfish תוך כ-40 דקות . צופה בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב ופסקטרי זה מכיל 381 קלוריות , 28 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הקריאולי. גשו לסופר וקנו תבלין קייג'ון, פילה פרס, פתיתי תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 69% , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פסטה עוף קייג'ון , עוף קייג'ון מושחר ומטבח קייג'ון: ג'מבלאיה טבעוני .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, מערבבים את חמשת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
2
הוסף דג, חתיכה אחת בכל פעם; לנער לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
פלפל כתושפלפל כתוש
3
טורפים ביצים ומים בכלי רדוד.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 ענפי כוסברה, לקישוטעד 6 ענפי כוסברה, לקישוט
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב בינוני, חצוי לאורכו, זרעים1 פלפל צהוב בינוני, חצוי לאורכו, זרעים
4
מניחים פתיתי תפוחי אדמה בכלי רדוד אחר. טובלים כל פילה בביצים, ואז מצפים בפתיתי תפוחי אדמה. טובלים שוב דגים בביצים ובפתיתי תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות2 פרוסות פיצה בשר מהעולם הישן (מתכון גם ב-Reciper Finder), חתוך לקוביות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
פלפל כתושפלפל כתוש
חבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלהחבילה אחת (16 אונקיות) פסטה סלנטני או ספירלה
5
במחבת גדולה מחממים 3 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה. מבשלים דגים בקבוצות במשך 3-4 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, מוסיפים שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל כתושפלפל כתוש
אגוזי מלך, קלויים, לא חובהאגוזי מלך, קלויים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש