פנצ'טה-שרימפס עטוף בזיגוג דבש-ליים
שרימפס עטוף פנקטה עם זיגוג דבש-ליים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההור ד ' אובר שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל 43 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שרימפס, מים, מיץ ליים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית וראשונית דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 8%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם שרימפס או צדפות עטופות בפנקטה, שרימפס עטוף פנצ'טה מפולפל, ו תירס עטוף בייקון עם זיגוג צ'יפוטלה-דבש.
הוראות
חותכים כל פרוסת פנקטה לשלוש רצועות. עוטפים רצועה אחת סביב כל שרימפס; מאובטח בעזרת קיסם.
מניחים בתוך 15 אינץ ' מרופדים בנייר כסף. איקס 10-ב. איקס 1-ב. תבנית אפייה. בקערה קטנה מקציפים את הדבש, מיץ הליים והמים עד לקבלת תערובת אחידה; שמרו 2 כפות להברשת שרימפס מבושל.
מברישים מחצית מתערובת הדבש שנותרה מעל שרימפס.
אופים בחום של 375 ניתנים לזיהוי למשך 5 דקות. הופכים שרימפס; מברישים במחצית שנותרה מתערובת הדבש.
אופים 4-6 דקות יותר או עד שהפנצ ' טה פריכה והשרימפס הופך לורוד.
מוציאים מהתנור; מברישים בתערובת הדבש השמורה של 2 כפות.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. מומו סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מומו סוביניון בלאן
מציג אף מורכב עם ניחוחות של פירות טרופיים, תווים עשבוניים ורמז לקסיס. התסיסה הטבעית מוסיפה איכות עשירה ומרקמת לחיך, עם תווים עדינים של גרידת לימון ופסיפלורה. הגימור פריך ויבש. טעים עם כל סוגי פירות הים וסלטי הקיץ, או ליהנות מעצמו כאפריטיף מרענן.