פנצנלה
המתכון Panzanella יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, בצל, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו Panzanella, לה פנזנלה, ו Panzanella (מתכונים דומים).
הוראות
לייבש את הלחם בתנור F 350 על גיליון עוגיות במשך 15 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. בקערה גדולה, להקציף יחד את שמן זית, חומץ, מיץ לימון, פטרוזיליה, ומלח. מקפלים את הלחם, עגבניות, בצל, זיתים, בזיליקום. לזרוק עם הפרמזן.