קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

פנצנלה פטריות

פנצנלה פטריות
Panzanellan פטריות היא תוספת ים תיכונית. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.45 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-6 גרם חלבון, 14 גרם שומן ובסך הכל 204 קלוריות. אם יש לכם ארוגולה, צנוברים, גבינת עיזים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 52%. Panzanella, Panzanella ו- Panzanella דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל-450 מעלות. בקערה גדולה מערבבים לחם, 2 כפות שמן ו-1/4 כפית מלח; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שיטאקי, צדפה וקרמיני)(כגון שיטאקי, צדפה וקרמיני)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מעבירים לתבנית אפייה לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים 8-10 דקות או עד להזהבה. מצננים לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
שלבו פטריות, 2 כפות שמן, שום ו-1/4 כפית מלח; להעביר לתבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים בחום של 450 מעלות 10-12 דקות או עד לריכוך.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
בקערה גדולה, טורפים חומץ, חרדל, דבש ושארית השמן והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים ארוגולה, עגבניות, צנוברים, צימוקים, לחם קלוי ופטריות; לזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
מפזרים גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
9
מגישים מיד.

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

Panzanella עובד ממש טוב עם קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.