פנקוטות הל אוכמניות
צריך קינוח ללא גלוטן? פנקוטה של הל אוכמניות יכולה להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 124 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר, יוגורט יווני ללא שומן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם התרשם מתכון זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך אדיר של 18%. מתכונים דומים: פנה קוטה רפאים עם רוטב מחריד(פנה קוטה עם רוטב חמוציות-תפוז), פאנה קוטה שוקולד, ו המגרה, אור פאנה קוטה.
הוראות
בקערה קטנה, מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חלב.
תן לעמוד 1 דקה, ואז מערבבים ולתת לעמוד על 10 דקות נוספות עבור ג ' לטין להתרכך.
בסיר בינוני מקציפים את יתרת 1 1/2 כוסות חלב ו 1/2 כוס סוכר על אש בינונית-גבוהה עד לאידוי, כ -3 דקות.
מוסיפים תערובת ג ' לטין ומקציפים בעדינות עד שהיא מתמוססת, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה מקציפים יוגורט עם תמצית וניל ושקדים עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים ומערבבים תערובת חלב דרך מסננת דקה ליוגורט, ואז מקציפים תערובות יחד.
שמן 8 רמקינס (גודל 2/3 כוס). מחלקים תערובת יוגורט בין רמקינס. צמרמורת, מכוסה, עד סט, 4 1/2 שעות עד 2 ימים.
עשר דקות לפני ההגשה, לשטוף ולנקות אוכמניות. בקערה, מערבבים פירות יער עם 1 כף. סוכר והל. מערבבים מדי פעם עד שהסוכר מתמוסס.
הפעל מרית מתכת קטנה בין פנה קוטה לדפנות הרמקינס כדי להשתחרר. לטבול רמקינס 1 בכל פעם רק מתחת שפה במים חמים עד קצוות של קינוח לרכך, 20 כדי 30 שניות; להרים ויבש תחתון של רמקין. הפוך צלחת קטנה מעל כל אחד. החזיקו צלחת ורמקין יחד ותנו טלטול יציב לשחרור פנה קוטה, הקלו עליו בעדינות בעזרת המרית במידת הצורך. כף אוכמניות מעל פנה קוטה לפני ההגשה.