פנקייק אפרסק
אם יש לך סירופ מייפל בטעם, ביצה, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 45%. מתכונים דומים: פנקייק אפרסק, פנקייק אפרסק, ו מימוזה אפרסקים.
הוראות
מחממים מחבת או מחבת על חום בינוני או 177°. גריז מחבת במידת הצורך. בקערה גדולה, לנצח קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח עם מקצף. מערבבים בחלב, יוגורט וביצה. כדי לבדוק את המחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה על מחבת חמה. מבשלים עד פנקייק הם נפוחים ויבשים בקצוות. הפעל, ומבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
מגישים עם סירופ, פקאן וקצפת.