פנקייק בננה עם בייקון פריך וסירופ
פנקייק בננה עם בייקון פריך וסירופ יכול להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 504 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם בננות, סוכר חום, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: פנקייק בננה עם סירופ קרמל, פנקייק עם בייקון וסירופ מייפל, ו חמאה-פנקייק בננה עם סירופ רימונים.
הוראות
לחמם את הגריל גבוה. מסדרים את הבייקון על מגש אפייה מרופד בנייר כסף. מבשלים 5-7 דקות עד פריך, ואז לכבות את הגריל אבל להשאיר את המגש בפנים כדי להתחמם. בקערה, לערבב את הקמח, אבקת אפייה וסוכר עם קמצוץ של מלח. הפוך באר במרכז ולהוסיף את בננה מעוכה, ביצים, חמאה וחלב.
להקציף לבלילה חלקה ללא כל גושי קמח.
מחממים מעט חמאה במחבת גדולה. ברגע רוחש, מצקת בגושים קטנים של הבלילה פנקייק, משאיר קצת מקום בין כל אחד, כפי שהם יתפזרו. שים 2 או 3 פרוסות בננה על פני השטח של כל פנקייק ומבשלים 2 דקות מעל חום בינוני. כאשר אתה רואה בועות מופיעות בין פרוסות הבננה, להפוך את הפנקייק מעל ומבשלים 1 דקות יותר, עד נפוח וזהב.
מעבירים לצלחת ולהתחמם עם הבייקון בזמן שאתה מבשל את השאר.
מגישים את הפנקייקים עם בייקון פריך וטפטוף של סירופ מייפל.