פנקייק ברי כפול
פנקייק ברי כפול יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 337 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק ברי כפול, שייק ברי כפול, ו פעמיים ברי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה אחרת, מערבבים חלמונים ביצה, חלב חמאה, וחמאה עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת חלמון ביצה לתוך תערובת קמח רק עד מעורבב היטב.
בקערה גדולה אחרת, עם מיקסר על מהירות גבוהה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בעדינות לקפל לתוך הבלילה עד פסים לבנים לא להישאר.
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם חמאה ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה. הבלילה כפית 1/3-מנות כוס על מחבת בעדינות להפיץ לתוך סיבובים 4 אינץ'; מפזרים באופן שווה עם כ 1 כף כל אוכמניות פטל. מבשלים עד פנקייק הם השחמה על הקרקעית ואת הקצוות מתחילים להיראות יבש, 2 עד 3 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חום, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. כמו פנקייק מבושלים, להעביר גיליונות אפייה ולשמור חם בתנור 200.
מגישים חם עם סירופ מייפל.