פנקייק חלב-חמאה עם סירופ וניל שעועית-ברי
פנקייק חלב עם סירופ וניל שעועית-ברי הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 426 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך אבקת אפייה, שמן צמחי, סוכר ממתקים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פנקייק אוכמניות עם חלב חמאה וסירופ קרם וניל, פנקייק אוכמניות פטל חמאה סירופ וניל, ו פנקייקס פקאן חמאה עם אפרסקים וסירופ וניל בורבון (יום שני ללא בשר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הסירופ ואת שני החצאים של שעועית וניל בסיר קטן על חום בינוני-נמוך. ממש לפני התערובת מגיעה לרתיחה, להסיר מן החום, מערבבים את פירות יער ולהניח בצד לפחות 30 דקות כדי לתת את הטעמים להתמזג.
הסר את שעועית וניל לפני ההגשה.
הפוך את הפנקייקים: מחממים התנור ל 200 מעלות F.
לטאטא את הקמח, קמח תירס, סוכר מגורען, אבקת אפייה, מלח ואגוז מוסקט בקערה גדולה. בקערה נפרדת, לטאטא את החמאה, ביצים ושמן. מערבבים את החומרים הרטובים לתוך יבש עד רק מעורבב. השארת כמה גושים תגרום פנקייק fluffier.
מחממים מחבת לא דביקה גדולה או מחבת על חום בינוני.
הוסף מספיק שמן כדי לשמן אותו קלות ולהשאיר סרט על החלק התחתון של המחבת.
עבודה בקבוצות, מצקת את הבלילה, על 1/2 כוס בכל פעם, למחבת. מבשלים עד פנקייק הם חום זהוב על הקרקעית בועות להתחיל ליצור על גבי, על 3 דקות, ואז להעיף ולהמשיך לבשל עוד 2 דקות. חזור עם הבלילה שנותרה.
שים את הפנקייקים המוגמרים על מגש הסדינים ותן לשבת בתנור כדי להתחמם כשתסיים.
מגישים עם סירופ פירות יער, חמאה וסוכר ממתקים.