פנקייק נפוליטני
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו פנקייק נפוליטני, עוגת גלידה נפוליטנית, ו קאפקייקס נפוליטני (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או מעבד מזון, במקום תותים קצוצים. כיסוי; להתמזג עד חלקה. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, חלב וביצים רק עד בשילוב. מחלקים הבלילה שווה בין 3 קערות קטנות, על 3/4 כוס כל אחד.
כדי 1 קערה, מערבבים וניל. לקערה השנייה, מערבבים בקקאו, סוכר ומים. לקערה שלישית, מערבבים ב 1/4 כוס של מחית תות. (שמור כל מחית תות הנותרים לשימוש נוסף.)
הוסף כמה טיפות צבע מזון לבלילת תות.
תרסיס מחבת עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. עבור כל פנקייק, יוצקים על 1/4 כוס של כל סוג של הבלילה על מחבת. מבשלים עד בועות טופס על גבי הקצוות יבשים. Turn; לבשל בצד השני עד חום זהוב (עבור פנקייק וניל) או להגדיר (עבור פנקייק שוקולד ותות).
כדי לשרת, מחסנית 1 פנקייק שוקולד, פנקייק וניל 1 פנקייק תות על כל צלחת. למעלה עם סירופ שוקולד ותותים פרוסים.