קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות35
ציון בריאות2
מגזין
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
השף הפנימי שלך עם שלושת המתכונים המובילים של טיילור סוויפט מה-Hangout האהוב שלה בניו יורק
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
המדע שמאחורי יין אדום: היתרונות הבריאותיים המפתיעים והסיכונים הפוטנציאליים שלו
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
יום הפיצה הלאומי ב-9 בפברואר עם משולשים מעוררים תיאבון
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
מתכוני חורף טעימים? ממרקים ותבשילים דשנים ועד קינוחים
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
פסטיבל האוכל השחור: הרפתקה קולינרית שאין כמותה
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
התוספת המרגשת של אינדיאנה לתוכנית אוכל הקיץ לילדי בית ספר
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
10 מסעדות שחובה לנסות בשדה התעופה ובתחנת הרכבת
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
20 מנות נוחות גלובליות כדי להרגיע את המחלה שלך
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
הבחירות המובילות של הקוראים לקינוחי המסעדות הטובים ביותר ביום הקינוח הלאומי
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות
מתכון ללחם שטוח פסטו עגבניות ארטישוק טוויסט נפלא על קלאסיקות מלוחות

פנקייק שוקולד גרמני

פנקייק שוקולד גרמני
המתכון פנקייק שוקולד גרמני יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק שוקולד גרמני טבעוני עם סירופ מייפל קוקוס פקאן, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא יחד חלב הבא 4 מרכיבים בקערה אחרת. בהדרגה מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחמאה חמה או מחבת nonstick גדולה. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים. הפעל ומבשל 3 עד 4 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ומתחממים בתנור של 200 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
מגישים עם סירופ שוקולד גרמני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוקשוקולד גרמני מתוק
סירופסירופ
6
הערה: בעת שימוש במחבת, מחממים אותו ל-35
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
טיפ: עבור פנקייק רך, לא לערבב את הבלילה; זה צריך להיות גבשושי.