המתכון פנקייק שוקולד גרמני יכול לספק את התשוקה האירופית שלך בערך 55 דקות. מנה אחת מכילה 196 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. גשו לסופר וקנו ביצים, מלח, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פנקייק שוקולד גרמני טבעוני עם סירופ מייפל קוקוס פקאן, פנקייק גרמני, ו פנקייק גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
לטאטא יחד חלב הבא 4 מרכיבים בקערה אחרת. בהדרגה מערבבים תערובת חלב לתוך תערובת קמח רק עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחמאה חמה או מחבת nonstick גדולה. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים. הפעל ומבשל 3 עד 4 דקות או עד הסוף.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ומתחממים בתנור של 200 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
5
מגישים עם סירופ שוקולד גרמני.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד גרמני מתוק
סירופ
6
הערה: בעת שימוש במחבת, מחממים אותו ל-35
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
טיפ: עבור פנקייק רך, לא לערבב את הבלילה; זה צריך להיות גבשושי.