פנקייק שמנת איטלקי
פנקייק שמנת איטלקי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. ארוחת הבוקר הזאת 94 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מספק כ 35 מנות . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, קוקוס, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו בורבון אפרסקים וקרם קוקוס פנקייק עם סירופ קרם בורבון, תותים ופנקייק שמנת, ו פנקייק גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
אופים אגוזי פקאן וקוקוס בשכבה אחת במחבת רדודה 5 עד 7 דקות או עד קלוי וריחני, תוך ערבוב באמצע.
מערבבים יחד קמח והבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
לטאטא יחד חלב חמאה, הבא 3 מרכיבים, ו 2 חלמונים ביצה בקערה אחרת. בהדרגה מערבבים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח רק עד מרכיבים יבשים הם לחות. מערבבים פקאנים קלויים וקוקוס. לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס; לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים על הבלילה 1/4 כוס לכל פנקייק על מחבת מחמאה חמה או מחבת nonstick גדולה. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים יבשים ומבושלים. הפעל ומבשל 3 עד 4 דקות או עד הסוף.
מניחים בשכבה אחת על תבנית אפייה, ומתחממים בתנור של 200 עד 30 דקות.
מגישים עם סירופ גבינת שמנת.
הערה: בעת שימוש במחבת, מחממים אותו ל-35
טיפ: עבור פנקייק רך, לא לערבב את הבלילה; זה צריך להיות גבשושי.