פנקייק תנור דני (Aeggekage)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תנור דני (Aeggekage). חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . וזה די גרוע. נסו כדורי פנקייק דניים, כדורי פנקייק דנים (Aebleskiver), ו Flaeskeeggekage (פנקייק בייקון וביצה דנית / חביתה) (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד ביצים, חלב, סוכר ומלח עד חלקה.
לטאטא בקמח עד incorporated, ולאחר מכן להגדיר תערובת בצד ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C).
מניחים חמאה לתבנית זכוכית 9x13 אינץ', ומניחים לתנור שחומם מראש עד שהוא נמס, ואז מברישים אותו בכל חלקי המנה החמה.
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה חמה ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות.
מפזרים מיץ לימון, העליון עם פירות יער, ואבק עם סוכר קונדיטור; לשרת מיד עם קצפת.