פנקייק תנור נפוח
צריך ארוחת בוקר צמחונית לקטו אובו? לביבות תנור נפוחות יכולות להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 338 קלוריות. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם פטל, תמצית ונילן, קליפת לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 35%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פנקייק נפוח, אבלסקיברס: לביבות דניות נפוחות {כיצד לבצע ומסירה!}, ו פנקייק תנור גרמני.
הוראות
מחלקים חמאה בין שתי מנות אפייה עגולות של 2 כוסות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מחממים בתנור עם 400 זוגות עד שהחמאה נמסה.
בקערה קטנה, לטאטא את הביצים, חלב, קליפת לימון וניל.
מקציפים קמח עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים, ללא כיסוי, במשך 14-16 דקות או עד להזהבה ונפוחה.
בקערה קטנה, לשלב בעדינות את פירות יער. כף על לביבות; מפזרים סוכר של קונדיטורים.